bild

Hola, jag heter Sanna och fyller 16. Beskriver mig själv om tävlingsinriktad, kvällsmänniska och feminist och i min blogg skriver jag om bla träning, skönhet, tips mm.

+Beställt

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

+Yollibox

Halsen har inte blivit bättre men fick slippa smärtan när jag åt yolli iallafall. Det känns ungefär samma nu på kvällen kanske lite värre men jag hoppas att jag slipper vara sjuk hela lovet. 

 

Likes

Comments

+Light jeans

Älskar verkligen ljusblå jeans speciellt nu när våren snart är här. Kommer att handlas väldigt snart hihi. Min favorit är nr 2 och 3 vilken är din?💘

 

Likes

Comments

+Håller på att bli förkyld

Som rubriken lyder håller jag på att bli förkyld. Men inte snorförkyld utan mer ont i halsen förkyld. Så typiskt att det ska ske under sportlovet men förhoppningsvis inte hela. Jag som hade planerat att träna varenda dag. Köpte iallafall en tub med C vitamin från Apoteket. Nu är det vila som gäller från och med måndag för om ungefär 3 timmar kommer Linnéa och Nellie och då lär det inte bli vila 😃 

 

Likes

Comments

+Glossybox feb

Nu är min andra glossybox här! Gillar produkterna bättre i den här än förra. Nästan endast smink i den här vilket jag gillar. En sak knäppte jag inte kort på som man fick med, nämligen plackers (tandtråd). I den här boxen var det:

+ Body Butter, Fuji Green Tea - The Body Shop. En ny sort av Body Butters som vi med Glossybox fått testa. Den kommer i butik 24 mars. Det kommer bli en permanent del av deras sortiment och jag tror att den kommer ha fråmgång.

+ Lip Butter, Pink Tintie - Royal Apothic. ÄLSKAR den! Känns perfekt på läpparna. Mjukgör och fin färg. Den till och med luktar gott.

+ Blush - Nicka K New York. Inte riktigt min färg eftersom jag har väldigt kall hudton. Men till sommaren då jag fått lite färg på mig blir den nog fin.

+ Eye Shadow, Fifty Shades - Marsk. Färgen är verkligen jättefin för om man skulle t.ex jämföra med ögonskuggan förra boxen som var grön passar den här färgen mig mycket bättre.

 

Likes

Comments

+Nånting måste gå sönder

Älskade älskade film! Såg den här dagen efter Fifty Shades of Grey och den här är bättre med hästlängder. Tycker den är väldigt unik och älskar musiken i den. Saga Becker som spelar huvudpersonen är också första transpersonen att nomineras och vinna en guldbagge. En av de bästa svenska filmer jag har sett! Tror du inte att den är bra? Se trailern darling💁

 

Likes

Comments

+Spetstrosor

Alltså kan vi prata om Gina Tricots spetstrosor?! Det är verkligen de skönaste trosorna ever förutom VS då 😉 Jag gillar också att det finns 3 olika designer. Själv tycker jag mest om de på första raden men de andra är också bra! I love it 💜 Vad tycker ni om deras trosor? 

 

Likes

Comments

+Från helgen

I helgen kom mina kusiner från Värmland. Vi träffar de ungefär en gång per år, nu sågs vi senast i somras. Jag och Moa gick och såg Cirkeln på lördagen. Den var helt okej men boken var mycket bättre. I söndags tog vi avsked och åt middag tillsammans. 

 

Likes

Comments

+Det jag lyssnar på just nu

 

Likes

Comments

+Ögonbrynsfärg

Före: Aldrig färgat ögonbrynen förut så vi får se hur det blir. Förhoppningsvis blir det bra eller så är det något fel med min förpackning så ögonbrynen faller av. Det är så bra att man är positiv 😏​ 

Efter: Ögonbrynen ramlade inte av;) De blev bara mörkare precis som jag ville. Passar så mycket bättre till min hårfärg! Nu behöver jag inte heller måla dem lika mycket som förut, rekommenderar denna till alla som vill färga brynen, väldigt lätt och fort. Köpte denna på Kicks för en hundring. 

 

Likes

Comments